Triceps stretchRekommendationerna om stretching ändrar sig från år till år. Det råder till och med delade meningar mellan olika experter om vad som är bra respektive mindre bra. Möjligheterna att bevisa vem som har rätt är begränsade. Det finns studier som visar att 30 sekunders regelbunden stretching av olika muskelgrupper ökar kroppens rörelseförmåga och flexibilitet. Vad som också är känt är att stretching är extremt avslappnande för kroppen, det känns helt enkelt bra.

Viktigt! När man stretchar ska man aldrig gunga i ytterläget eftersom det har visat sig att risken för skador är större då!
Rådfråga alltid din kiropraktor innan du påbörjar dessa övningar eller något annat träningsprogram. En del övningar kan inte rekommenderas för vissa personer och därför kan vi inte ta något ansvar för eventuella skador som uppstår medan du tränar.
Om du är osäker på vilka övningar som passar just dig, rådfråga din kiropraktor på KiropraktorCentrum.

Stabilitetsträning kan hjälpa dig att på sikt förbättra din balans, koordination, hållning och även ge dig en starkare bålmuskulatur. En del övningar kanske inte passar dig, därför kan vi inte ta något ansvar för eventuella skador som uppstår medan du tränar. Prata med din kiropraktor på KiroprakorCentrum för vägledning.

Balansbollsträning kan hjälpa dig att på sikt förbättra din balans, koordination, hållning och ge dig en starkare bålmuskulatur. På grund av bollens funktion kanske inte alla övningar passar dig. Därför kan vi inte ta något ansvar för eventuella skador som uppstår medan du tränar. Är du intresserad av att stabilitetsträna med balansboll prata med din kiropraktor på KiroprakorCentrum för vägledning.