Har du problem att se filmen? Se filmen här istället!

Kiropraktik är både ett yrke och en behandlingsform som bygger på unika principer relaterade till funktion, hälsa och välmående.

Läs mer...

Lederna i ryggraden kan förlora det normala rörelsemönster som bör existera för bibehållen hälsa och funktion i kroppen. En reaktion sker då som gör att leden inte längre kan röra sig lika mycket som innan, en låsning av leden. Det kan medföra muskelanspänningar, smärta och ha negativ inverkan på nervsystemet som då inte fungerar optimalt. En kiropraktor behandlar dessa problem.

Läs mer...

På KiropraktorCentrum i Göteborg är samtliga kiropraktorer legitimerade av Socialstyrelsen. Dessutom har alla en internationellt godkänd utbildning och de arbetar för att ge dig säker och effektiv vård av hög kvalitet.

Läs mer...

Syftet med en kiropraktisk examen är att förse primärvården med säkra och kompetenta kiropraktorer. En examen innebär en gedigen kunskap och förståelse för mänskliga strukturer och funktioner i både hälsa och sjukdom. Den betyder också att studenterna utvecklat diagnostiska och terapeutiska färdigheter på hög nivå i kombination med ett kritiskt synsätt och livslångt lärande.

Läs mer...

Vad innebär det att vara specialistutbildad legitimerad kiropraktor?

Läs mer...

I tusentals år har manuell justering eller manipulation av ryggraden och kroppens övriga leder gjorts. Så tidigt som 2700 f Kr beskriver kinesiska skrifter att ryggmanipulation kan minska ryggsmärta. Ordet kiropraktik kommer från grekiskans cheir som betyder hand och praktos som betyder göra.

Läs mer...

På KiropraktorCentrum arbetar legitimerade kiropraktorer som har en internationellt godkänd utbildning. Vi är specialister på att diagnostisera, behandla och förebygga funktionsstörningar i det muskuloskeletala systemet (muskler och leder) och dess inverkan på nervsystemet.

Läs mer...

På KiropraktorCentrum arbetar legitimerade kiropraktorer som har en internationellt godkänd utbildning. Vi är specialister på att diagnostisera, behandla och förebygga funktionsstörningar i det muskuloskeletala systemet (muskler och leder) och dess inverkan på nervsystemet.

Läs mer...

En kiropraktor behandlar barn och spädbarn med fokus på att återställa de funktionella problem som kan existera i ryggraden, leder och muskler.

Läs mer...