Lisa Ann Carlsson har arbetat 13 år som kiropraktor. Hon är mycket engagerad och kunnig, med en bred kunskap inom kiropraktik. Lisa Ann är förutom ”vanlig” kiropraktik specialiserad inom behandling av gravida kvinnor och barn, samt arbetar även med kiropraktik för djur.

Lisa Ann har en kiropraktorexamen från Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England, som anses vara en av världens främsta kiropraktorutbildningar. Efter sina fem år av studier arbetade hon under flera år på Weymouth kiropraktorklinik (England), där hon framgångsrikt bidrog till att utveckla och ytterligare etablera kliniken. Samtidigt arbetade hon på Wincanton kiropraktorklinik där hon fördjupade sitt intresse för behandling av barn och gravida kvinnor.

2006 tog Lisa Ann också en examen vid International Academy of Veterinary Chiropractic och specialiserade sig även på att arbeta med kiropraktisk behandling för hundar och hästar. Hon är idag medlen av International Veterinary Chiropractic Association.

Lisa Ann är född i Perth i Skottland, men växte upp i Hong Kong dit familjen flyttade när hon var två år gammal. Hon har bott i Sverige sedan 2007, då hon började arbeta på Kiropraktorcentrum.

Lisa Ann lever också ett aktivt familjeliv tillsammans med Jonas och de tre barnen Ceilah, Tristan och Lorcan. Den värme och närhet som finns i familjen präglar också bemötandet och atmosfären på kliniken.

"Ödmjukheten ska stå i centrum för kropp, själ och hälsa."