MassageCentrum logo

Vi på MassageCentrum i Göteborg är ett kunnigt och positivt team bestående av både kvinnliga och manliga massageterapeuter. Du får ett professionellt bemötande och en effektiv massage hos oss. Välj mellan skön avslappnande massage, tuff idrottsmassage eller olika massageterapeutiska behandlingar för besvär i kroppen. 

Läs mer...

Ring receptionen på 031 – 711 67 10 där Ninna eller Jennifer svarar i telefonen och hjälper dig att hitta en tid som passar.

Öppettider:     Måndag-Fredag

Boka tid här

Läs mer...

Vi på MassageCentrum i Göteborg är ett kunnigt och positivt team av både kvinnor och män. Du får ett professionellt bemötande och en effektiv massage hos oss. Välj mellan skön avslappnande massage, tuff idrottsmassage eller olika massageterapeutiska behandlingar för besvär i kroppen.

Läs mer...

Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Läs mer...

Läs om forskning på massage vid Touch Research Institute i USA. Gå även in på Branschrådet Svensk Massage där du kan hitta mycket information om massage, certifierade massörer, dessutom hittar du intressanta länkar där. Du kan också söka på Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Massage är avdragsgillt som friskvård för företaget och förmånsskattefritt för anställda. Detta enligt en lag från 1 jan 2004, förutsättningen är att alla anställda får samma erbjudande. 

Läs mer...

Vi är ett team massörer och kiropraktorer på Surbrunnsgatan i Göteborg som söker medarbetare.

– anmäl ditt intresse till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.