Vill lämna dom allra bästa rekommendationerna till Lisa Ann. Hon har varit en stor hjälp för min islandshäst, och även för mig, min dotter och hennes hund. Vi har kontinuerligt fått behandling av Lisa Ann under flera år nu, först för att rätta till alla snedheter och låsningar och nu enbart i förebyggande syfte, och nyttan av det är enorm. Lisa Ann är så grymt duktig på det hon gör och dessutom väldigt trevlig.

evaf

Jag har gått hos Jonas Carlsson till och från under flera år, både för hjälp med akuta problem och för hjälp med att mer långsiktigt komma tillrätta med obalanser. Genom att gå till Jonas har jag inte bara fått hjälp med att få bättre funktion i kroppen, utan har också fått lära mig hur min kropp fungerar och vad den behöver för att må bra. På så sätt har jag fått kunskap och verktyg som har varit helt ovärderliga för mig i min vardag.

Det är en stor glädje att gå till en så kompetent, skicklig och klok kiropraktor som Jonas. Med stor lyhördhet och ödmjukhet för kunden och genom att alltid se till helheten bakom varje problem, ger Jonas den behandling och de råd som är bäst för just mig. Dessutom har Jonas ett trevligt och behagligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Jonas Carlsson och Kiropraktorcentrum till alla som upplever eller vill förebygga obalanser i kroppen.

Jag har haft en lite lätt sned häst som då blivit ojämn i bakdelen och si-leder vilket Lisa Ann har rättat till med bravur. På bara ett och ett halvt tillfälle! Skulle aldrig ha en annan kiropraktor då hon är jätte duktig, lugn och mjuk, både i sina behandlingar och mot hästen.

 

Vår hund hade problem med höfterna under en längre tid. Efter besök hos veterinären och flera kurer med antiinflammatoriska tabletter, som inte gjorde någon nytta, kontaktade jag Lisa Ann. Roxy rör sig numer normalt och utan smärta. Hon blev en mycket gladare och piggare hund! Nu går vi på återbesök vid behov och Roxy verkligen njuter av sina besök hos Lisa Ann.

 

Innan jag träffade Lisa Ann trodde jag att kiropraktik handlade om att fixa dåliga ryggar. Nu har jag förstått att det är så mycket mer. Lisa Ann har en unik förmåga att se helheten och identifiera varifrån det onda kommer. Efter några behandlingar känns kroppen 20 år yngre, spänningarna har släppt och jag har blivit mycket rörligare och rakare.